Buy your weekday smoothies and get your weekend ones for free. (7 for the price of 5!)
Sara Green – 10 ani de poveste, gust și comunitate
Pe 11 august, la ora 11:00, s-au împlinit 10 ani de când am vândut prima porție de mâncare sub numele Sara Green: Hummus Moon cu Salată Tabouleh.
Castraveții fermentați natural sunt probiotice naturale - ajută la echilibrarea florei intestinale (microbiomului), susțin digestia și absorbția nutrienților și pot contribui la întărirea sistemului imunitar.
Tofu este lapte de soia condensat, presat în blocuri cu grade diferite de fermitate. Este un aliment bogat în nutrienți,...
Quinoa este o pseudo-cereală fără gluten (similar cu hrișca, amaratul). Gătită, quinoa are un aspect pufos și un gust delicat, ușor de nucă și o textură ușor crocantă. Quinoa este numită “mama cerealelor”, nu conține gluten și este bogată în nutrienți precum proteine, zinc, fibre, folat și antioxidanți. Unii o clasifică drept o proteină „aproape completă”.
Fasolea roșie nu influențează negativ nivelul colesterolului (spre deosebire de carnea grasă de exemplu), este bogată în fibre benefice pentru digestie, potasiu, magneziu, cupru, fosfor, și nu conține grăsimi rele, de tip trans. Este o bună sursă de proteine și are un indice glicemic (IG) foarte scăzut, ceea ce înseamnă că influențează într-o măsură redusă creșterea glicemiei după masă.
Sfecla roșie are proprietăți anti-inflamatorii, nu influențează negativ acidul uric (spre deosebire de carnea roșie, de exemplu), este bogată în fibre benefice pentru digestie, și nu conține grăsimi rele, de tip trans. O cană de sfeclă conține aproximativ 3,4 grame de fibre și 1,8 grame de fier.
Oatly propune băuturi apetisante, cu gheață din plin: Tea X Coffee Latte cu ceai Earl Grey, espresso și lapte de ovăz; Brazilian Lemonade cu lapte de ovăz, lime și sirop de agave; Coconut Matcha Cloud cu matcha și apă de cocos; Maple Miso Latte cu miso și espresso.
Jackfruit, fructul tropical uriaș, fără colesterol, bogat în fibre și vitamine, cu indice glicemic scăzut. Fructul verde (necopt) are textură fibroasă, de carne mărunțită. Fructul copt (galben) pare un amestec de măr, ananas, mango și banană, fiind ideal pentru rețete dulci.