Cu Sara Green În Noul An

Cu Sara Green În Noul An

Dragilor, noul an bate la ușă și sigur ne-a pregătit surprize. Să sperăm că sunt unele plăcute, atât pentru noi, Sara Green, cât și pentru voi, cei care ne iubiți și ne susțineți. Ca o rezoluție a anului care tocmai se termină, a fost unul gustos și savuros.

Cei mai delicioși burgeri vegani

Revenind la treburi serioase, ne bucurăm să vă avem drept clienți, ne bucurăm când primim feedback de orice fel, altfel nu am putea crește atât de frumos. Ne bucurăm să știm că iubiți meniul nostru vegan, ne bucurăm pentru că iubiți dulciurile vegane Prăjitura din Natură. Sigur, sunt nenumărate motive de bucurie atunci când vorbim despre voi. Sperăm că sentimentul este reciproc și că anul viitor ne va permite să ne adunăm o gașcă și mai frumoasă și mai mare. Avem nevoie în continuare de feedback-ul vostru și să știți că apreciem deschiderea. Fie că ați vrea un produs vegan nou în meniu, fie că ați dori o îmbunătățire a unui produs, fie că vreți mai multe prăjituri vegane, noi vă ascultăm.

Cu ajutorul livrărilor am reușit să ajungem mai aproape și mai repede la voi și să fim restaurantul vegan preferat. În continuare burgerii vegani sunt în topul preferințelor, alături de Amazing Veggie Wrap. Nu știm încă sigur care din burgeri este numărul unu, însă știm sigur că sunt cei mai delicioși burgeri vegani.

Promisiunea noastră

Atunci când am pornit pe drumul Sara Green, am pornit cu promisiunea de a oferi mâncare sănătoasă, gătită cu simț de răspundere și cu mare drag. Promisiunea a devenit un principiu de suflet pe care avem grijă să-l respectăm zi de zi. Începutul a fost anevoios, ca în orice afacere, însă am ajuns departe cu ajutorul vostru și prin măiestria mâinilor noastre care au creat întregul meniu vegan Sara Green. Ne-ați ajutat să plecăm din micuța noastră căruță, în cel de-al doilea local, apoi să bucătărim în voie într-un laborator generos.

Noi pășim în noul an cu mulțumire în suflet și cu recunoștință deplină pentru voi, cei care ne susțineți și ne iubiți.

Să aveți un an extraordinar și planurile voastre să devină realitate!

Cu drag,

Sara Green


Postare veche Post nou