Blog — meniu Paste

Babka vegană cu dulceață de afine

Babka vegană cu dulceață de afine

Ați încercat vreodată babka vegană? Este genială! Și stați să vedeți și varianta propusă de babka vegană cu dulceață de afine și o tentă citrică de la coaja de lămâie. Recomandăm cu tărie să încercați această variantă de cozonac vegan. Meniul pentru masa de Paște va fi unul colorat și parfumat și cu siguranță că îi veți încânta pe cei dragi. Babka vegană cu dulceață de afine pentru masa de Paște Ingrediente: 300 grame făină albă + extra pentru întins aluatul 150 ml lapte vegetal 70 g unt vegan/unt de cocos 40 grame zahăr brun 20 grame drojdie proaspătă 1-2...

Vezi mai mult →


Tartă rustică cu prune și migdale

Tartă rustică cu prune și migdale

Deunăzi am văzut prune la supermarket și mi-a venit în minte ideea de a face o tartă rustică cu prune și migdale pentru masa de Paște. Recunosc, fructele în extrasezon nu mă dau pe spate, însă simt nevoia de ceva fresh, simplu de făcut și delicios. Și vă dau și un secret: tarta rustică cu prune și migdale merge de minune cu o cupă generoasă de înghețată vegană de vanilie. Ce îmi place la astfel de deserturi vegane este faptul că deși în esență sunt simple, gustul complicat și deosebit îl poți obține prin condimente. Pentru această tartă rustică cu prune...

Vezi mai mult →


Drob vegan cu linte verde - rețetă pentru masa de Paște

Drob vegan cu linte verde - rețetă pentru masa de Paște

Mai este puțin până la Paște și musai să avem pe masa noastră un drob vegan de legume cu care să sărbătorim. Să prepari un drob vegan nu este mare inginerie, încă mi se pare unul din preparatele cele mai simple și mai ușor de făcut. Și plus că putem jongla cu ingredientele după cum ne place nouă. Vă propunem să încercați această rețetă delicioasă de drob vegan cu linte verde sau dacă nu sunteți prea pricepuți în ale bucătăriei, să apelați cu încredere la noi. Avem propria noastră rețetă de drob pe care v-o livrăm înainte de Paște și...

Vezi mai mult →