Sara Green în noul an

Sara Green în noul an

La mulți ani și un an nou cât mai bun să avem! Unii termină anul bifând lista de rezoluții, noi bifăm noul an plini de energie și dornici de lucruri minunate. Voi ce vă doriți pentru noul an?

Noi ne dorim să fim...

UNIȚI. Pentru că trăim vremuri incerte și cu dificultăți, ne dorim să fim uniți. Să știm că suntem parte din viața voastră și voi sunteți parte din viața noastră. Ne ajută să știm experiența voastră cu Sara Green, ce anume vă ține lângă noi și înspre ce merge aprecierea voastră. Noi știm deja că vă plăcem și că vă apreciem, pentru că fără voi nu am fi parcurs acest drum lung și plin de satisfacții.

APRECIAȚI. Activitatea noastră nu presupune doar bucătăria vegană, ci și activitatea de marketing, blogul, business-ul în sine privit din toate punctele de vedere. De aceea ne dorim să ne susțineți apreciind, printr-un like sau o inimioară, postările noastre și activitatea noastră din social media. De altfel, ne puteți lăsa o recenzie în pagina noastră de Facebook Sara Green sau pe Google, după ce ne vizitați sau ne încercați produsele vegane. Știm, ne iubiți, dar, sincer, ne-ar ajuta să știe cât mai muți treaba asta.

SUSȚINUȚI. Un share nu displace nimănui, ba din contră. Ne-am bucura să share-uiți nu doar activitatea noastră din social media, dar și atunci când ați luat o îmbucătură din delicioșii noștrii burgeri vegani. Ne-ar plăcea să știm că am ajuns la câți mai mulți dintre voi și să ne share-uiți prin poze cu produsele vegane Sara Green. Cui nu am furat inima cu wrapurile vegane sau cu dulciurile vegane făcute de Prăjitură din Natură? Dacă ești printre cei vrăjiți, nu uita să ne share-uiești. Ne ajuți și ne susții.

Așadar, pentru noi noul an înseamnă VOI. Așa cum am spus, ne dorim să fim uniți, apreciați și susținuți. Sara Green s-a născut din dorința de a vă oferi produse vegane pe care să le iubiți și la care să vă întoarceți cu plăcere și poftă. Vă mulțumim celor care ne susțineți prin orice mijloc o faceți!

 

La mulți ani, dragilor! Să fim bine!


Postare veche Post nou