FRANCIZA
SARA GREEN

Primul fast-food vegan și
sănătos din România

ÎNSCRIE-TE ACUM

DESPRE SARA GREEN

SĂNĂTATE, INOVAȚIE
ȘI GUST ÎN FAST-FOOD

Suntem primul lanţ de fast-food sănătos și gustos din România care crede în alimentaţia delicioasă, și, în același timp, benefică pentru oameni și pentru planetă.

Meniul nostru oferă o gamă largă de preparate pe bază de plante pentru omnivori, răspunzând cererii în creștere pentru alegeri alimentare mai sănătoase și sustenabile.

Ne angajăm să oferim concepte inovatoare și premiate care ne diferenţiază de lanţurile tradiţionale de fast-food prin opţiunile sănătoase și vegane.

Sara Green food truck

CONTRIBUIE LA O ALIMENTAŢIE CONȘTIINCIOASĂ

PRINCIPII ȘI VALORI COMUNE

Dorim să colaborăm cu parteneri care împărtășesc valorile noastre și care sunt dedicați să încurajeze oamenii să adopte un stil de viață mai sănătos prin intermediul produselor noastre. Succesul în cadrul acestui proiect derivă natural din obiectivul nostru principal: plasarea experienței clientului în centrul atenției, care include atât produsele noastre, cât și modalitatea în care îi întâmpinăm în locațiile Sara Green.

AI ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE?

CONTACTEAZĂ-NE!

“ÎN CÂT TIMP RECUPEREZ INVESTIȚIA?”
“LA CE VENITURI POT SĂ MĂ AȘTEPT?”

Acestea pot fi întrebări la care cauţi un răspuns, iar noi suntem aici pentru orice nelămuriri, solicitări sau întrebări suplimentare. Îţi stăm la dispoziţie oricând, cu drag. Ia legătura cu noi!