Veganismul În Sarcină, Sanctuare De Animale Vizitate Virtual Și Vânătoarea De Animale Sălbatice În Pandemie

Veganismul În Sarcină, Sanctuare De Animale Vizitate Virtual Și Vânătoarea De Animale Sălbatice În Pandemie

Iată câteva titluri de știri vegane, precum veganismul în sarcină încurajat de Mena Suvari, sanctuare de animale vizitate virtual și de ce pandemia nu oprește vânătoarea de animale sălbatice, tituluri pe care le-am adunat pentru a vă informa și a vă pune la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea vegană.

Mena Suvari și veganismul în sarcină

Mena Suvari împreună cu PETA au dat curs unei campanii de informare și de încurajare pentru îmbrățișarea veganismului. Actrița americancă a pozat nud, acoperită de un avocado care îi imită burtica, și zâmbește frumos alături de sloganul „Go vegan, baby!”.

Mena Suvari în vârstă de 41 de ani este vegană din 2017 și așteaptă primul ei copil. „Cunoscând cât este de nemiloasă industria cărnii și beneficiile de a fi vegan, am știut că vreau să-mi educ copilul să fie bun, iubitor și empatic, și cred că acest lucru pleacă din sânul familiei”, sunt cuvintele Menei pentru PETA.

Mena Suvari este o activistă pentru drepturile animalelor, ea participând la mai multe acțiuni, precum interzicerea animalelor pentru traininguri medicale sau rolul ei în filmul „Hide”, film care transmite un mesaj despre exploatarea animalelor pentru industria modei.

Sanctuare de animale de vizitat virtual

Pentru sărbătoarea Sfântului Valentin, 10 sanctuare de animale din America au organizat tururi virtuale pentru vizitarea animalelor și pentru a le cunoaște poveștile ce le-au adus în cadrul acestor locuri care le protejează și le îngrijesc.

Tururile au început din anul 2020, ca o consecință a pandemiei și a efectelor acesteia, animalele și oamenii sanctuarelor având nevoie de sprijin financiar pentru a putea să ducă mai departe această misiune frumoasă.

Specii de animale în pericol de dispariție vânate în pandemie

Se pare că pandemia nu a pus stop vânătorii de animale aflate în prag de dispariție, iar 849 de vânători de animale sălbatice, precum și afaceriști din domeniu se adună online pentru a vinde, cumpăra sau licita oportunități. Aceste oportunități constau în vânătoarea de animale aflate în prag de dispariție, precum elefanți, urși polari, urși bruni, rinoceri și canguri. Toate aceste acțiuni crude împotriva animalelor sunt estimate a genera un venit de 3,5 milioane de dolari pentru inițiatorii.

În timp ce unii se chinuie să supraviețuiască acestei pandemii, vânătorii de trofee cheltuiesc milioane pe cuțite din din oase de girafă, mobilă îmbrăcată în piele de struț, curele din piele de elefant și multe altele.

Pentru a împiedica în viitor să aibă loc astfel de acțiuni crude împotriva animalelor în pericol de dipariție, se poate semna o petiție aici.

Se pare că veganismul în sarcină poate fi o poveste inspirațională, precum povestea actriței Mena Suvari, însă mai sunt și alte vedete care au dus o sarcină vegană, Alicia Silverstone și Emily Deschanel fiind două dintre ele.

Despre sanctuare am mai scris și în alte articole, așa că vă lăsăm și de pe tărâmurile noastre puțină inspirație aici.

Sursă foto: vegnews.com


Postare veche Post nou