Tort Raw Vegan Cu Lapte De Cocos Și Fructe

Tort Raw Vegan Cu Lapte De Cocos Și Fructe

Acest tort raw vegan cu lapte de cocos și fructe este cel mai fresh tort mâncat vreodată. Nu conține multe ingrediente, am evitat combinațiile de unturi grase și l-am îndulcit discret cu sirop de arțar. Pentru pofticioșii care-l doresc mai dulce, mai pot adăuga sirop de arțar până la îndeplinirea dorinței lor dulci.

Fructele din compoziție sunt la alegerea voastră, în funcție de ceea ce preferați. Puteți pune fructe de pădure, mango, banane, ananas, dar musai congelate înainte pentru a ține mai bine compoziția. În plus, dacă vă grăbiți și vreți să serviți tortul mai repede, acestea ajută la răcirea compoziției.

Tort raw vegan cu lapte de cocos și fructe

Ingrediente (pentru o tavă rotundă cu diametru de 15 cm, cu inel detașabil):

Pentru blat:

100 grame migdale hidratate

3 curmale Medjool

Pentru cremă:

200 grame de caju hidratat

200 grame lapte de cocos

100 grame fructe congelate (orice preferați)

2-3 linguri sirop de arțar

conținutul unui băț de vanilie

fructe proaspete pentru decor

Preparare:

Blat: migdalele se mărunțesc în robotul cu lama în S sau într-un blender de mare viteză, apoi se pun curmalele tăiate bucăți și se mixează bine până se formează o cocă, care poate fi întinsă în tavă.

Compoziția obținută se așează în tavă și se presează bine pe toată suprafața fundului de tavă.

Crema: caju-ul hidratat se mixează bine în robotul de bucătărie cu lama în S sau într-un blender de mare viteză, apoi se toarnă laptele de cocos, siropul de arțar și conținutul păstăii de vanilie și se mixează până se omogenizează compoziția și devine fină.

Se toarnă jumătate de compoziție în tavă peste blat, apoi se pun fructele congelate (vor ține mai bine compoziția când tortul va fi gata) și apoi se toarnă restul de cremă de cocos. Se ornează cu fructe proaspete și se bagă la congelator pentru câteva ore pentru a se întări bine.

Înainte de a fi servit, se scoate din congelator cu 2-3 ore înainte și se lasă la frigider pentru a se dezgheța ușor. Se scoate din tavă și se așează pe un platou.

Dacă vreți să nu aveți surprize atunci când desfaceți tava și să nu rămâneți cu bucăți de blat în tavă, tapetați fundul acesteia cu fulgi de cocos sau cu hârtie de copt.


Postare veche Post nou