Cosmetice Vegane Cu Semnătura Carmen Electra, Adăpost De Animale Deschis De Ariana Grande

Cosmetice Vegane Cu Semnătura Carmen Electra, Adăpost De Animale Deschis De Ariana Grande

Ce spuneți de niște cosmetice vegane cu semnătura actriței Carmen Electra? Dar că Ikea intenționează până în anul 2025 să aibă un meniu vegan în proporție de 50%? Acestea sunt veștile care au circulat în ultima vreme în sfera vegană. Dacă sunteți curioși de mai multe informații, haideți să vedem ce noutăți am mai adunat pentru voi.

Cosmetice vegane cu semnătura Carmen Electra

Carmen Electra și-a lansat propria linie de cosmetice vegane destinate îngrijirii tenului. Linia de îngrijire a pielii este formată din trei produse. Sub numele GoGo Skincare, acestea sunt un ser, o cremă de ochi și o cremă hidratantă. Această linie de cosmetice este inspirată din rutina de îngrijire a acriței Carmen Electra și pentru că aceasta iubește animalele consideră că ele nu trebuie să sufere pentru industria cosmetică.

Ricky Gervais militează împotriva industriei blănurilor

Comedianul britanic Ricky Gervais s-a alăturat campaniei „Fur Free Friday” pentru a educa cumpărătorii. Aceștia din urmă trebuie să știe care este adevăratul cost al industriei de fashion și cum sunt sacrificate animalele pentru blana lor. „Dacă cumperi blană, cumperi cruzime”. Acestea sunt cuvintele lui Ricky Gervais pentru a-i descuraja pe cumpărători, dar și un mesaj pentru retailerii care vor vânzări mari de Black Friday.

„Animale frumoase, inocente, inteligente sunt torturate până la moarte pentru industria modei. Să vă fie rușine! Dezgustător! Sprijin animalele împotriva cruzimii la care sunt supuse”, a declarat comedianul.

Anul acesta, retaileri precum Macy’s și Nordstrom au interzis blana, iar IDA (In Defense of Animals) face presiuni ca și alți mari retaileri, precum Neiman Marcus sau Saks Fifth Avenue să interzică comercializarea blănurilor.

Industria blănurilor este pe o pantă datorită condițiilor actuale ale pandemiei, dar și datorită faptului că s-au depistat ca surse de răspândire a virusului tocmai nurcile. Nurcile sunt crescute pentru blana lor și, din păcate, au fost ucise în masă ca măsură de protecție. Cea mai mare casă de licitație din lume, Kopenhagen Fur, a anunțat că se va închide pentru următorii doi-trei ani. Tocmai datorită acestui fapt, grupurile care militează pentru animale consideră că acesta este un semn al declinului industriei blănurilor. 

ikea meniu vegan chiftele vegane

Ikea își ia angajamentul pentru un meniu vegan în proporție de 50%

În anul 2015 Ikea lansa primele chifteluțe vegane, iar anul acesta a lansat o variantă îmbunătățită a acestora, care impactează mult mai puțin mediul față de varianta celor din carne. În gama lor, Ikea mai comercializează și hot dog vegan și alte produse plant based.

Ikea dorește să facă tranziția prin astfel de măsuri care impactează pozitiv emisiile de gaze. 

„Un sistem sustenabil de alimentare trebuie să se bazeze pe mâncare delicioasă și nutritivă produsă responsabil”, a declarat Peter van der Poel, Managing Director la Ikea.

Ariana Grande deschide un adăpost pentru câini și pisici

Cântăreața Ariana Grande a anunțat deschiderea adăpostului pentru câini și pisici, Orange Twins Rescue, localizat în Los Angeles. „Va urma și un site al adăpostului”, a anunțat cântăreața pe Instagram, bucuroasă și mândră de acest fapt.

Ariana Grande a adoptat 10 căței, iar din 2013 a trecut la dieta vegană. „Iubesc animalele mai mult decât iubesc majoritatea oamenilor, și nu glumesc”, declara aceasta în cadrul unui interviu din 2014, acordat The Mirror.

Am vorbit despre cosmetice vegane sub semnătură celebră, de oameni care conștientizează din ce în ce mai mult că trebuie să protejăm natura și darurile ei, așa că sperăm că v-am inspirat puțin pentru weekendul prelungit.

Pe data viitoare!


Postare veche Post nou