Ce Cadouri Vegane Poți Dărui De Crăciun

Ce Cadouri Vegane Poți Dărui De Crăciun

Cadouri vegane de Crăciun? Sigur că se poate! Am făcut mai jos o listă care să te ajute în alegerea de cadouri vegane pentru Crăciun. Știm că pe cât este de frumoasă această sărbătoare, pe atât de stresantă și agitată poate fi perioada de dinaintea ei.

Organizează-te din timp

Așa cum spuneam și într-un articol trecut, este bine să te organizezi din timp. Mai întâi de toate fă o listă cu cei dragi ție cărora vrei să le oferi cadouri vegane. Avându-i pe fiecare în minte, gândește-te ce preferințe au. Poate unora le plac decorațiunile de Crăciun, altora produsele gourmet sau cele handmade. Și dacă chiar nu ai idee, întreabă-i ce își doresc. Nu trebuie să-ți fie teamă de această întrebare, este una firească atunci când ești în lipsă de idei sau cei dragi ție au cam tot ce le trebuie.

Cadouri de Crăciun făcute de tine

Cred că cele mai frumoase cadouri sunt cele pentru care ai contribuit din plin. Dacă ai îndemânări artistice, poți face decorațiuni de Crăciun din hârtie reciclată sau din tot felul de materiale refolosibile. Poți picta căni sau tricouri cu mesaje simpatice sau poți face un aranjament floral special de pus pe masa de Crăciun.

O altă idee ar fi să le pregătești produse culinare. Poate cineva drag ție iubește mult o supă făcută de tine sau un desert. Poți pregăti kit-uri cu rețete delicioase foarte simplu. Iei un borcan cu capac și așezi ingredientele în straturi. Ideal ar fi să fie rețete care au ingrediente uscate, cum ar fi o supă de linte la care poți pune ceapă uscată. Poți face un kit cu desertul preferat, cum ar fi brioșe vegane sau ciocolată raw. Borcanele vor arăta foarte frumos și vor fi o bucurie pentru cei dragi să își prepare singuri rețete simple și gustoase. Alături de aceste borcane cu ingrediente, poți scrie rețeta pas cu pas pe o hârtie deosebită și le poți împacheta festiv.

Cadouri gătite de tine sau comandate

Dacă apropiații nu sunt fani ai gătitului, însă le place ceea ce tu gătești, atunci le poți pregăti tu ceva bun. Fie le poți pregăti borcănele cu unt de arahide aromat cu condimente, pungi cu nuci și alune glazurate, cozonac vegan de casă sau ciocolată vegană de casă. Sau și mai frumos, oferă-le un voucher festiv în care să menționezi că sunt invitați chiar la ei acasă la o cină bogată și delicioasă. Cum așa? Pui pe hârtie promisiunea ta de a le găti ceva bun într-o zi aleasă de ei.

Și cum noi suntem inventivi, venim și cu soluția noastră: pune-le pe masă unul din meniurile noastre de Crăciun. Nu ai timp să pregătești cadouri sau ai tăi lucrează până în ultima zi sau chiar își doresc un festin vegan, comandă de la noi meniul de Crăciun. Fie mergi pe mâna noastră, fie îl personalizezi după preferințele persoanelor cărora vrei să îl oferi.

Orice ai alege să oferi de Crăciun, fă-o din inimă și purtat de inspirație. Prin Crăciun sărbătorim nașterea Domnului, iar cadourile sunt un gest simbolic față de cei dragi. Important este să fim prezenți, să ne bucurăm de timpul petrecut cu cei dragi și să fim cumpătați cu mâncarea.


Postare veche Post nou