5 Vloggeri Vegani De Urmărit Pe Youtube

5 Vloggeri Vegani De Urmărit Pe Youtube

Deși noi nu prea avem vloggeri vegani atât de cunoscuți precum cei de afară, merită să aruncăm și la noi un ochi. Dar hai mai întâi să vedem ce ne transmit cei 5 vloggeri vegani descoperiți recent.

vloggeri vegani

Sustainably Vegan 

Immy este creatoarea paginii de Youtube Sustainably Vegan, este londoneză și susținătoare a mișcării „The Low Impact Movement”. Pe canalul ei de Youtube puteți urmări video-uri cu rețete vegane, însă și video-uri educaționale. Ce anume transmite prin conținutul creat? Minimalism, trai simplu și sustenabil, cum să economisești bani, cum să trăiești având un impact cât mai mic asupra mediului.

Spre exemplu, într-un video vorbește despre cum și-a creat obiceiul de a crea cât mai puține deșeuri. Cum a început să facă acest lucru? Adoptând reguli simple, precum a pune în coșul de cumpărături pungi reutilizabile pentru fructe și legume sau o cană reutilizabilă pentru cafea, pentru a le avea mereu la îndemână.

The Happy Pear

Gemenii Flynn sunt doi vloggeri vegani din Irlanda care au pus bazele unor cărți de gătit cu rețete vegane și a două cafenele vegane sub numele de Happy Pear. Entuziaști, plini de viață, video-urile lor sunt cu și despre rețete vegane, explicate simplu și cu tot felul de tips & tricks. Conținutul lor transmite un sentiment plăcut, tocmai pentru simplul fapt că nu complică lucrurile. Ce poți să mai spui despre doi bărbați care gătesc vegan? Rețetele lor arată foarte bine și îți lasă gura apă doar privindu-le.

Într-un interviu, ei spun: „Nu este despre a-i convinge pe oameni, pentru că asta înseamnă o diferențiere. Este despre a face ce ne place, simțindu-ne bine.”

Gaz Oakley sau Avantgarde Vegan 

Gaz este un bucătar care s-a specializat pe bucătăria vegană și a publicat și trei cărți de bucate. El a lansat o serie de video-uri intitulată „Masa în 15 minute” și multe alte video-uri cu rețete vegane pentru Crăciun sau mese vegane proteice.

Video-urile sunt filmate într-o bucătărie superbă, cu mult verde, iar rețetele sunt foarte diverse și inedite. Pe canalul de Youtube al lui Gaz Oakley găsiți multe rețete vegane cu seitan și rețete vegane fără gluten. Și nu numai! Canalul lui are peste un milion de abonați și înțelegem perfect de ce a adunat o comunitate atât de mare.

Cheap Lazy Vegan 

Rose, o tipă cu origini coreene, gătește pe canalul ei de Youtube pentru cei cu buget limitat sau pentru cei care cred că nu se pot împăca cu gustul unui anumit aliment. Spre exemplu, rețete cu tofu care te vor face să iubești tofu. Canalul lui Rose este plin de video-uri „Ce mănânc într-o zi”, de rețete rapide, de idei rapide de cină sau de comfort food. Cu siguranță veți găsi inspirație în sutele de video-uri publicate, editate simplu, dar plăcute prin conținutul lor interactiv.

Rachel Ama 

Rachel este o tipă vegană cu origini caraibiene și africane, de curând a rămas și însărcinată. Canalul ei de Youtube este unul foarte colorat și plin de rețete vegane inedite. La o simplă privire veți găsi rețete precum ragu vegan, ton vegan sau coaste vegane, dar și rețete tradiționale din Caraibe. Ce mănânc într-o zi, rutina zilnică de îngrijire sau rețete simple și cu buget redus sunt un alt tip de conținut publicat pe canalul lui Rachel Ama.

Iar din ograda noastră românească ne place de Dolce Far Verde  sau Floriana Secui pe numele ei. Pe canalul ei veți descoperi rețete sănătoase, colorate și foarte frumos explicate. O adevărată inspirație dacă vorbim de veganism sănătos.

Spor la gătit!


Postare veche Post nou